Hopp til innholdet

kontakt
oss

VÅR BAKGRUNN

-Vi møtte hverandre for snart 10 år siden på Toppidrettslinjen på Tertnes. Der jobbet vi sammen som “basistrenere”. 

Vi har hatt sporadisk kontakt siden, men for 5 år siden ble Martin en viktig samarbeidspartner og fysioterapeut/manuellterapeut for sprintgruppen Erlend er trener for.

FINN OSS PÅ SOSIALE MEDIER

FØLG OSS

Periodiseringsplaner

totalpakke - basert på dine forutsetninger og behov

Etter en kartleggingssamtale finner vi ut hva dine største forbedringspotensialer er – om det er styrkeøvelser, drilløvelser, fokus på spesifikke løpsrelaterte momenter som skal rekalibrere og optimalisere hvordan nervesystemet ditt samarbeider med muskulatur og ledd.

Vi finner de tiltakene som skal gjøre deg i stand til å ta ut ditt fulle potensial.

programmer

Er du motivert til å gjennomføre riktig og mye trening over tid? 

Vi hjelper deg med å lage et effektivt treningsprogram tilpasset dine ambisjoner

veiledning for trenere

Å være trener er givende. Men det er også krevende. Ønsker du å utvikle deg videre?

Du får en grundig gjennomgang av de mest sentrale faktorene innenfor coaching av dine utøvere.

Kanskje er det spesifikke momenter innenfor løpsteknikk du trenger å fokusere på.
 
Vi jobber med fokus på fasene; start, akselerasjon, overgang, toppfart og sprintutholdenhet.

Vi setter sammen spesifikke driller og plyometriske øvelser som  at vil gi dine utøvere gode forutsetninger for prestasjon, løpsglede og forebyggimg av skader.

Dette settes inn i en helhetlig treningsopplegg.

    • Få en sparringspartner

    • Bli trygg i rollen din

    • Kan foregå via videosamtale

    • Lær systemer som har fungert for andre
    • Strukturert oppfølgning

Vi hjelper utøvere, trenere og klubber med å trene smartere, bli raskere og mer funksjonell. Uansett idrett, bakgrunn og alder.

sprinttrening

Å være rask gir en fordel innen mange idretter – er DU klar for å utvikle deg?

Alle kan bli raskere

Det finnes ikke et universelt treningsopplegg for sprint som gir fremgang hos alle. Erfaring har vist at treningen ofte må individualiseres ut i fra den enkelte utøvers forutsetninger. 

Samtidig er det noen fellestrekk i programmene hos de som trener effektivt og smart som kan brukes i de fleste treningsprogram, så lenge forutsetningene for å utføre øvelsene er tilstedet.

Spørsmålet «hva er best å gjøre for den enkelte utøver akkurat nå?» virker enkelt, men er i praksis ofte vanskelig å svare på. Ulike utøvere responderer ulikt på samme type trening, og det man gjorde på trening i går eller i forrige uke er ikke nødvendigvis det som er lurt å gjøre i morgen.

Progresjon, spesifitet, restitusjon, individualisering og justering underveis er viktige og grunnleggende prinsipper som bør ligge til grunn for treningen.

Vi lager tilpassede sprintopplegg for individuelle utøvere eller grupper og lag, basert på mange års erfaring.

Når du har behov for å få tilpasset sprinttrening, eller trenger en sparringspartner med mange års erfaring. Vi kan også hjelpe med treningsopplegg, være veiledere på treningssamlinger eller treningsleirer.

Tilpasset med kvalitet

Som fagpersoner er vi opptatt av å hjelpe andre med å nå sitt potensiale gjennom å analysere hva det er som skal til for å ta steget videre i riktig retning. 

Her er det mange faktorer som spiller inn for hvert individ, men samtidig handler det innen sprint og utvikling av hurtighet å optimalisere kroppen sin evne til å utvikle kraft, i riktig retning, med riktig timing mellom kroppsdelene, på en måte som gjør at man uke etter uke, år etter år klarer å prestere på sitt beste, uten store skadeavbrekk.

Vi tror veldig sterkt på å gjøre de “enkle tingene” med god kvalitet – det finnes ingen snarveier, men det kan av og til oppleves slik når man ser på sosiale medier at «dette er løsningen om du vil bli raskere». 

Det finnes veldig mange virkemidler man kan benytte, og det er summasjonen av den treningen og restitusjonen man får gjort over tid som fører til resultater. Dette er vår visjon, og vi vil dele de virkemidlene med deg!

utvikling

 – kan man få en stund bare ved å trene, men etter hvert stagnerer man og da er det lurt med en strategi og at man følger spesifikke prinsipper for å ta stegene videre.

FINN OSS PÅ SOSIALE MEDIER

FØLG OSS

Elite sprint trening

Vil du bli
raskere?

Vi hjelper utøvere, trenere eller klubber med å trene smartere, bli raskere og mer robust. Uansett idrett, bakgrunn og alder.

Erlend profilbilde

Bli raskere med generelle og INDIVIDUELLE trenings
programmer

Her finner du programmer for prestasjonsfremming, samt rehab,- og prehabprogrammer.

Vi tilbyr også individuelt tilpassede treningsprogrammer og ulike analyser.

Sammen finner vi løsningen som tar deg et steg videre!

01

VEILEDNING FOR TRENERE

Ønsker du lære mer om hvordan du kan hjelpe dine utøvere?

Vil du utvikle deg og din kompetanse innen for eksempel: Sprinttrening, spenst- og styrketrening, periodisering, planlegging eller formtopping? 

02

TRENINGS-
PROGRAMMER

Ønsker du treningsprogram for hurtighet, styrke, spenst? 

Her finner du våre ferdige programmer – med øvelser som du får tilgang til i appen Abel – og du kan velge mellom programmer som utføres på treningssenter eller hjemme.

treningsøvelse

03

WORKSHOP

Vi møtes – alle typer idretter er velkommen.
Vi gjør ulike analyser og finner tiltak som gir fremgang