Hopp til innholdet

OM OSS

vår bakgrunn

Vi møtte hverandre for snart 10 år siden på Toppidrettslinjen på Tertnes. Der jobbet vi sammen som “basistrenere”. 

For 5 år siden ble Martin en viktig samarbeidspartner og fysioterapeut/manuellterapeut for sprintgruppen Erlend er trener for.

Sprinteren og treneren

Erlend Sæterstøl

Erlend har vært aktiv trener i over 20 år. Han har jobbet med utøvere fra mange ulike idretter, mest med friidrett og sprintere men også andre idretter som fotball, håndball, volleyball, triathlon, bordtennis, fekting, tennis, rugby, boksing, golf,stuping, orientering, turn etc.

Han trener og har trent utøvere på alle nivåer, fra barne, bredde og hobby til Olympiske gullmedaljører.

Erlend var selv en sprinter på høyt nivå, han er fortsatt den raskeste norskfødte sprinteren på 60m gjennom alle tider.
 Han har  vært trener på to toppidrettslinjer i Bergen i en årrekke, Toppidrettslinjen på Tertnes og Metis Toppidrett. Nå er han engasjert av Olympiatoppen Vest på Toppidrettslinjen på Tertnes. Han er leder også Trenerforum i Hordaland Friidrettskrets.
Utenom dette så er han også trener i det som har  utviklet seg til å bli landets ledende sprintgruppen de siste 4 årene rintgruppe, Gular Sprint.

“Å kunne bidra til utvikling i en gruppe med utøvere er svært givende for meg. Det er mye personlig utvikling som danner grunnlaget for dette.
Det beste tipset mitt er å tro på opplegget og ha en sterk gjennomføringevne.
Med min erfaring og kontaktnett så ønsker jeg nå ut til et større miljø og flere utøvere og trenere.”

Erlend har lang erfaring nasjonalt og internasjonalt  gjennom rollen som fagansvarlig for NFIF sitt Rekrutteringslandslag i perioden 2014-2021 for sprint, hekk og stafett. Dette var en meget god periode for norsk juniorsprint.
Han er grunnlegger av Elite Sprint Trening.no sammen med Martin Hole Hanstvedt.

CV LinkedIn

Terapeuten og prestasjonsfremmeren

Martin Hanstvedt

Martin har jobbet i 12 år som fysioterapeut og er videreutdannet manuellterapeut. Han jobber til daglig med rehabilitering av nerve-, muskel-, og skjelettplager, i tillegg til å følge opp noen av landets fremste idrettsutøvere innen sprint, fotball, håndball, friidrett, turn, svømming og kampsport.

“Mitt ønske er å hjelpe så mange som mulig til å nå sine mål – om det er mindre smerter og bedret funksjon, eller å forbedre sin fysiske kapasitet og prestasjonsevne. Utdannelsen min og den kontinuerlige prosessen med å hele tiden se etter forbedringer, har gjort at jeg har utviklet en spesiell kompetanse der jeg kombinerer interessen for sprint, fotball og prestasjonsfremmende trening, sammen med fokus på rehabilitering og skadeforebyggende tiltak.”

Martin har egen klinikk på Midtun i Bergen og han holder foredrag innen styrketrening, spenst- og sprinttrening, klinisk resonnering for terapeuter, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening for fotball og sprint.

Han samarbeider også med ulike faggrupper innenfor prestasjonsfremmende trening. I tillegg driver han med webbasert oppfølging av kunder som ønsker å prestere bedre eller få hjelp med smertetilstander og rehabilitering etter skader. Martin har tidligere jobbet som konsulent innen treningsbransjen og drevet med utdanning av personlige trenere.

Utdanning: Master of Musculoskeletal Physiotherapy, University of Queensland
Bachelor i Fysioterapi, Høgskolen i Bergen
GoTo Physio Mentorship, Dave O’Sullivan
Sertifisert kostholdsveilder, Precision Nutrition.

http://www.martinhanstvedt.no

Uten navn (1080 × 1920 px)

kvalitet og kontinuitet

Som fagpersoner er vi opptatt av å hjelpe andre med å nå sitt potensiale gjennom å analysere hva det er som skal til for å ta steget videre i riktig retning. 

Her er det mange faktorer som spiller inn for hvert individ, men samtidig handler det innen sprint og utvikling av hurtighet å optimalisere kroppen sin evne til å utvikle kraft, i riktig retning, med riktig timing mellom kroppsdelene, på en måte som gjør at man uke etter uke, år etter år klarer å prestere på sitt beste, uten store skadeavbrekk.

Vi tror veldig sterkt på å gjøre de “enkle tingene” med god kvalitet – det finnes ingen snarveier, men det kan av og til oppleves slik når man ser på sosiale medier at «dette er løsningen om du vil bli raskere». 

Det finnes veldig mange virkemidler man kan benytte, og det er summasjonen av den treningen og restitusjonen man får gjort over tid som fører til resultater. Dette er vår visjon, og vi vil dele de virkemidlene med deg!

finn oss på sosiale medier

Vi hjelper utøvere, trenere og klubber med å trene smartere, bli raskere og mer funksjonell. Uansett idrett, bakgrunn og alder.

Kontakt